PALVELUT

KASVOHOIDOT

Palveluistamme löytyy kasvohoidot kaikille ihotyypeille ja erilaisille tavoitteellisille sarjahoidoille. Italialainen Diego Dalla Palma Professional on edistyksellinen ja tuloksellinen ihonhoitosarja, jolla voidaan ehkäistä ja hoitaa laajasti ihoa, ikääntymisen merkkejä, kuivuutta, epäpuhtauksia sekä edistää ihon kunnon ylläpitoa. Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu hoitoa tukeva hieronta eli jokaisessa hoidossa saa  hemmottelua.

JALKAHOIDOT

Kosmetologin tekemissä jalkahoidoissa paneudutaan kovettumien poistoon ja kynsien- ja kynsinauhojen hoitoon. Täydellinen jalkahoito on hemmottelevampi, kuin klassinen jalkahoito. Jalkahoidoissa käytämme Ziajan sekä Peclavuksen ammattituotteita.

KARVANPOISTO SOKERILLA

Sokerointi karvanpoistomenetelmänä on hellävarainen, kuoriva ja puhdistava. Sokeroinnissa kuolleet ihosolut kuoriutuvat karvanpoiston yhteydessä, iho kirkastuu ja bakteerit vähenevät iholla. Sokeroinnilla voidaan poistaa kaikkia vartalon karvoja.

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on kosmetologin toteuttama rentouttava vartalohoito. Se lievittää kipua, tehostaa verenkiertoa, rentouttaa sekä hemmottelee lihaksia. Lämpimillä kivillä hierottaessa lämpö ulottuu 3 cm syvyyteen kudoksissa ja hieronta on miellyttävän pehmeää sekä kivutonta, mutta tehokasta.

Kuumakivihieronta sopii erityisesti sinulle, jos kärsit palelusta. Hoito on äärimmäisen rentouttava ja ihana varsinkin kylminä vuodenaikoina. Ei suositella raskaana oleville, tulehduksellisille ihoalueille tai alueille joilla on tuntopuutoksia.

KYNNET JA KÄDET

Käsihoidoissa hoidetaan kynsiä, kynsinauhoja ja käsien ihoa. Kaikkiin käsihoitoihin voidaan yhdistää kestolakkaus. Kestolakkaus eli geelilakkaus voidaan tehdä varpaiden- ja sormien kynsiin.