HENKILÖKUNTA

Ronja
Liikkeen perustaja, SKY-kosmetologi, erikoiskosmetologi-opiskelija, ripsiteknikko. Palveluihini kuuluvat myös geelilakkaukset, sokeroinnit, In Lei -kestotaivutukset, In Lei Brown Bomber -kulmien laminoinnit.

 Heippa! Olen Ronja jyväskyläläinen kosmetologi. Valmistuin 2015 kauneusalalta kosmetologiksi ja tiet veivät heti valmistumisen jälkeen muualle.  Kuinkas kävikään, yllätyksekseni lähdin takaisin mukaan alalle. Tein töitä isommassa kauneusalan yrityksessä, kunnes perustin Kauneushuone 40520 helmikuussa 2021. Halusin oman näköisen hoitolan, jonka sitten tein. Kehitän jatkuvasti ammattitaitoani alalla eri koulutuksilla, sillä tahdon tarjota asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa. 

Tahdon vaalia puhtaita ja tehokkaita hoitomenetelmiä ja asiakaslähtöistä palvelua.  Rakastan asiakastyötä ja lähellä sydäntäni on ihonhoito vaativissa tilanteissa. Olen saanut erityistä palautetta lujista, mutta hoitavista otteista, rennosta asiakaspalvelusta sekä tarkasta jäljestä. Diego Dalla Palma Professional -sarja tarjoaa erinomaiset välineet ja tulokset hoitoihini. Pyrin aina täydellisyyteen ja se on vähintä mitä asiakkailleni tahdon tarjota. Tervetuloa hemmotteluuni!